Dahua valvontakamerapaketin etäkatseluohjelmiston käyttöönotto älypuhelimella

Suositun etäkatseluohjelmiston käyttöönotto vaatii valvontakamerajärjestelmän liittämisen tietoverkkokaapelilla modeemiin tai reitittimeen, jossa on internet yhteys.

1. Lataa älypuhelimen sovelluskaupasta Dahua etäkatselusovellus.

  • Mikäli käytössäsi on Android käyttöjärjestelmän laite, lataa Google Play kaupasta “gDMSS Plus” niminen sovellus älypuhelimelle.
  • Jos käytössäsi on iOS käyttöjärjestelmän laite, lataa App Storesta “iDMSS Plus” niminen sovellus älypuhelimellesi.
  • Voit myös skannata viereisen QR-koodin puhelimen kameralla. Osoita puhelimen kamera siihen QR-koodiin kummanko käyttöjärjestelmän laite sinulla on.

2. Ladattuasi ja älylaitteesi asennettua sovelluksen avaa sovellus.

3. Sovellus avautuu “Esikatselu” kohtaan. Katso viereinen havainnekuva.

4. Klikkaa oikeasta yläkulmasta päästäksesi laitelistaan. Katso viereinen havainnekuva johon kyseinen kohta korostettu punaisella neliöllä.

5. Laitelistan avauduttua klikkaa oikeasta yläkulmasta + merkkiä. Katso viereinen havainnekuva, johon + merkki merkitty punaisella neliöllä.

6. Skannaa tallentimen verkkoasetuksista tallentimen SN: numeron QR-koodi tai klikkaa “Anna SN manuaalisesti”, jolloin syötät tallentimen SN:n numeron käsin sovellukselle.

6.1. Tallentimen SN:n numeron löydät seuraavasti tallentimelta.

  • Klikkaa hiirellä “Päävalikko” (mikäli tallennin on mennyt lukkoon syötä tallentimelle määrittämäsi salasana tai kuviolukko).
  • Valitse “Verkko”
  • Tämän jälkeen valitse vasemman puoleisesta valikosta “P2P-asetukset”
  • Tallennin näyttää nyt tallentimen SN numeron QR-koodin oikean puoleisessa kuvassa ja tämän alapuolella on tallentimen SN numero.

7. Skannattuasi tallentimen SN:n QR-koodin tai syötettyäsi tämän manuaalisesti. Avautuu seuraavaksi “Lisää laite” valikko. Katso viereinen havainnekuva.

8. Valitse “NVR” laitteeksi.

9. Syötä laitteen tiedot sovellukseen.

  • “Laitteen nimi:” Määritä laitteelle haluttu nimi.
  • “Käyttäjänimi:” Käyttäjänimi on “admin” tai tallentimelle muu määritetty käyttäjänimi.
  • “Salasana:” Käyttäjänimen ollessa “admin” on salasana se mikä tallentimelle on määritetty käyttöönotto vaiheessa. Mikäli käyttäjänimi on eri kuin “admin” on salasana tällöin se mikä käyttäjälle on määritetty.

10. Syötettyäsi sovelluksen kysymät tiedot klikkaa oikeasta yläkulmasta tallennuskuvaketta. Tallennuskuvake korostettu havainnekuvaan punaisella neliöllä.

11. Valvontakamerajärjestelmä on nyt lisätty kyseisen laitteen etäkatseluohjelmistoon.

Vieritä ylös